Genhout
Voor
Gek!

Genhout voor Groot En Klein

Beste bewoners van Genhout! 

Het zal niet aan uw aandacht zijn ontsnapt; er is veel rumoer ontstaan over een krantenartikel, waarin de onjuiste suggestie werd gewekt dat alles in kannen en kruiken was dat er een zonneweide tegen de dorpsgrens van Genhout komt. Dat vraagt toch wel enige opheldering! Download daarvoor de folder.

Download Folder

Te gek voor woorden

Kom op en sta ook voor GEK!

Wij zijn trots op de betrokkenheid en bereidwilligheid bij de inwoners van Groot en Klein Genhout!

Eerder dit jaar lanceerden wij een spraakmakende campagne in Genhout. Met maar één doel. Zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor het invullen van onze enquête waarin wordt gevraagd mee te denken over de toekomst van het dorp. En dat is gelukt! 

Deze enquête was daarin een eerste en belangrijke stap en resulteerde in een zeldzaam hoog antwoordpercentage. Jullie hebben volop ideeën en tonen een grote betrokkenheid bij ons Burgerinitiatief en de aandachtsgebieden. Dat biedt veel perspectief voor de toekomst!   

Tijdens onze bijeenkomsten behandelen we de thema's en werken we samen richting onze dorpsvisie. 

Heeft u onverhoopt de dorpsbijeenkomst gemist? Download de informatieve flyer voor een overzicht van de resultaten.
 

Download PDF

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Aanmelden Genhout

Blijf op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist

Actuele thema's van Genhout