Genhout
Voor
Gek!

Genhout voor Groot En Klein

Te gek voor woorden

Kom op en sta ook voor GEK!

Beste dorpsgenoten, 

Wij zijn trots op de betrokkenheid en bereidwilligheid bij de inwoners van Groot en Klein Genhout!

Eerder dit jaar lanceerden wij een spraakmakende campagne in Genhout. Met maar één doel. Zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor het invullen van onze enquête waarin wordt gevraagd mee te denken over de toekomst van het dorp. En dat is gelukt! 

Deze enquête was daarin een eerste en belangrijke stap en resulteerde in een zeldzaam hoog antwoordpercentage. Jullie hebben volop ideeën en tonen een grote betrokkenheid bij ons Burgerinitiatief en de aandachtsgebieden. Dat biedt veel perspectief voor de toekomst!   

Op 22 en 29 januari organiseren wij de vervolgsessies in ons Gemeenschapshuis. Tijdens deze actieve bijeenkomsten behandelen we de thema's en werken we samen richting onze dorpsvisie. 

Heeft u onverhoopt de dorpsbijeenkomst gemist? Download de informatieve flyer voor een overzicht van de resultaten.
 

Download PDF

Wij zouden het te GEK vinden als u ook zou komen! Aanmelden kan en mag nog steeds natuurlijk.

Namens het burgerinitiatief, graag tot dan. 

U hoort van ons nog op welke dagen, welke thema's behandeld zullen worden. 

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Aanmelden Genhout

Blijf op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist

Actuele thema's van Genhout