Genhout
Voor
Gek!

Genhout voor Groot En Klein

Het is te gek voor woorden

Kom op en sta ook voor GEK!

Beste dorpsgenoten, 
Het is zover!

We zijn met zijn allen een weg ingeslagen. Een mooie weg. Een weg die ons moet brengen tot een dorpsvisie voor ons Genhout. We weten wat Genhout zelf belangrijk vindt. Op hoofdlijnen. Graag nemen wij u mee op de weg tot hier: de aanloop, de campagne, de enquête en…de resultaten. Maar nog belangrijker, hoe gaan we samen verder vanaf hier?

We denken al na over hoe we de vertaalslag maken van woorden naar daden. En gaan daar met jullie over praten en - samen met jullie - mee aan de slag.

Meer dan 360 personen waren voornemens aanwezig te zijn op de dorpsbijeenkomst! Wauw! Dat geeft vertrouwen. Ook voor de toekomst. Nu de datum en het tijdstip staat vastgesteld kunnen wij ons voorstellen dat iedereen even opnieuw in zijn of haar agenda moet kijken. En u kunt zich voorstellen dat het voor de organisatie goed is te weten of er inderdaad 360 dorpsgenoten gaan komen. Daarom vragen we nogmaals aan u om uw aanwezigheid hier aan te melden. Maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom.

Wij zouden het te GEK vinden als u ook zou komen!

Namens het burgerinitiatief, graag tot dan. 

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Aanmelden Genhout

Blijf op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist

Actuele thema's van Genhout