Genhout
Voor
Gek!

Genhout voor Groot En Klein

Het is te gek voor woorden

Kom op en sta ook voor GEK!

In blijde verwachting...
Beste dorpsgenoten, 

Alweer enkele weken geleden kwamen wij deur aan deur om de enquêtes van het burgerinitiatief op te halen. Als op een verkiezingsavond werden alle papieren exemplaren door de leden van Burgerinitiatief Genhout gedigitaliseerd en de afgelopen weken werden alle uitkomsten samengevoegd tot een gigantische hoeveelheid informatie.

Wat vindt u belangrijk, wat vindt Genhout belangrijk, wat vindt jong belangrijk en wat vindt iets minder jong belangrijk? In hoeverre verschillen de verschillende groepen van mening of is er eensgezindheid in wat Genhout maakt tot dat dorp waar we allemaal zo graag willen wonen? Delen we dezelfde zorgen, vinden we dat het goed gaat of dat het beter moet en op welke gebieden dan?

We zullen, zoals in de enquête aangegeven, de tijd nemen om de verwerking goed en uitgebreid te kunnen (laten) doen en hopen volgende maand bij u terug te komen met de uitkomsten. Maar één ding kan en wil ik hier vast wel al prijsgeven: het
antwoordpercentage is zeldzaam hoog. Zeggen de mensen die er verstand van hebben. Boven verwachting. Dáár mogen we alvast trots op zijn. Daar zijn wij als Burgerinitiatief Genhout trots op en u dankbaar voor. We doen het niet voor niets. We doen het met en voor elkaar. En dat heeft u door het invullen tastbaar gemaakt! Dank u wel!

Meer kan ik nog niet prijsgeven. We zijn in verwachting. In blijde verwachting. En we
dromen al van de geboorte van die dorpsvisie waar het allemaal mee begon. We dromen al over hoe het kindje zal opgroeien, zelfstandig zal worden...We denken al na over hoe we dadelijk de vertaalslag maken van woorden naar daden. En gaan daar met jullie over praten en - samen met jullie - mee aan de slag. Zo gauw de datum van de dorpsbijeenkomst bekend gemaakt kan worden sturen we u langs deze weg een geboortekaartje!

Dank aan alle leden die, door weer en wind, dag en zelfs nacht mee bezig waren. Dank aan u die met zo velen gehoor hebt gegeven aan onze oproepen om u te laten horen... dank allemaal!

Namens Burgerinitiatief Genhout,

Maarten Vonhögen
 

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Aanmelden Genhout

Blijf op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist

Actuele thema's van Genhout