Burgerinitiatief Genhout, Genhout voor elkaar

Genhout-voor-Elkaar_web-1200x814px.jpg
19 maart 2020

Door het Coronavirus is het sociaal leven en het maatschappelijk verkeer steeds meer stilgelegd of geminimaliseerd. Toch het huis uitgaan wordt met name afgeraden voor kwetsbare mensen en ouderen. En dat maakt dat sommigen wel wat hulp kunnen gebruiken. Maar niet alleen de ouderen en kwetsbaren. Denk bijvoorbeeld ook maar eens aan medewerkers in de zorg. Die niet thuis kúnnen blijven maar het thuis ook allemaal geregeld moeten krijgen. Of gezinnen die door een zieke huisgenoot allemaal thuis moeten blijven. Ook voor deze dorpsgenoten willen we hulp bieden waar nodig!

Inmiddels hebben zich een mooi aantal dorpsgenoten aangemeld in de nieuwe WhatsAppgroep GENHOUT VOOR ELKAAR. Zij bieden graag een helpende hand. Maar we kunnen altijd méér hulp gebruiken. Wil je meehelpen? Meld je dan aan voor de App-groep!

HEEFT U HULP NODIG?
U kunt zich aanmelden voor de WhatsApp-groep GENHOUT VOOR ELKAAR. Maar u kunt ook gewoon bellen naar één van onderstaande nummers van bestuursleden van de seniorenvereniging:
Hub Schoenmakers telefoon: 06 – 20 81 39 86
Harrie Maas telefoon: 06 – 23 95 35 37
Emmy Curvers telefoon: 046 – 43 75 714

Ook zij hebben hun hulp aangeboden. We zullen met elkaar proberen alle hulpvragen zo snel mogelijk op te pakken. Graag bieden wij de helpende hand waar het even niet lukt. Aanmelden voor de Appgroep? Stuur dan een mail (met naam, adres en mobiel nummer) naar de beheerder van de groep: Louis van Dick (jolodi@hetnet.nl)

Denk aan: Boodschappen doen, huisdier uitlaten, post wegbrengen, naar de apotheker gaan en nog veel meer! 

Durf hulp te vragen. We staan klaar om u hulp te bieden en doen het graag. Met en voor elkaar. GENHOUT VOOR ELKAAR!

Download hieronder de flyer, hang 'm op de koelkast of leg hem naast uw telefoon.

 

Download de FLYER