Dorpsvisie

Genhout voor Groot En Klein

De toekomst van het dorp

Dorpsvisie van Genhout

In 2019 lanceerden leden van ‘Burgerinitiatief Genhout’ en ‘Burgerkracht’ een publiekscampagne in Genhout: Genhout voor GEK! (Genhout voor Groot en Klein).

Doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om een enquête in te vullen waarin werd gevraagd mee te denken over de toekomst van het dorp. Of er is meegedacht? Nou en of! En ook stevig gediscussieerd, soms zelfs gesteggeld. Mag dat? Jazeker, dat moet. Want het gaat om het uiteindelijke resultaat: Een Dorpsvisie waar Genhout mee vooruit kan en die door de bewoners gedragen wordt.

HOE NU VERDER? Dat bepaalt u als inwoners van Genhout zèlf. Het is júllie Dorpsvisie!

Lees het eens rustig door, denk er over na en als u graag uw betrokkenheid toont of uw mening deelt over één van de onderwerpen, sluit u dan gerust aan bij de betreffende projectgroep en/of stuur een bericht aan info@genhout.nl
en wij nemen z.s.m. contact met u op. Deze Dorpsvisie is slechts een uitgangspunt, een mooie toekomst voor Genhout maken we sámen!

Download hier de Dorpsvisie

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Actuele thema's van Genhout