Burger
Initiatief
Genhout

Genhout voor Groot En Klein

Te gek voor woorden

Beste bewoners van Genhout

Wij zijn trots op de betrokkenheid en bereidwilligheid bij de inwoners van Groot en Klein Genhout.

Enige tijd geleden lanceerden wij een spraakmakende campagne in Genhout. Met maar één doel. Zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor het invullen van de enquête waarin wordt gevraagd mee te denken over de toekomst van het dorp. En dat is gelukt! 

Deze enquête was daarin een eerste en belangrijke stap en resulteerde in een zeldzaam hoog antwoordpercentage. Jullie hebben volop ideeën en tonen een grote betrokkenheid bij ons Burgerinitiatief en de aandachtsgebieden. Dat biedt veel perspectief voor de toekomst! Op de gehouden dorpsbijeenkomst zijn de resultaten gepresenteerd en werd een start gemaakt aan het vormen van projectgroepen.

Heeft u onverhoopt de dorpsbijeenkomst gemist? Download de informatieve flyer voor een overzicht van de resultaten.

Download Flyer

Nu kunnen we, met enige trots, onze dorpsvisie presenteren. Met de passende titel, “een mooie toekomst maken we samen”.

Wij hopen dat, zodra de coronamaatregelen dit toelaten, we weer samen met andere dorpsbewoners in gesprek kunnen gaan over alles wat ons dorp bezig houdt, maar ook om concreet invulling te kunnen gaan geven aan de verschillende thema’s die in onze dorpsvisie worden benoemd.

Heeft u vragen of suggesties, stuur dan een email naar: info@genhout.nl 
We maken er samen een fantastische toekomst voor Genhout van!

Mocht u toch liever een papieren exemplaar willen ontvangen, dan graag naam en adresgegevens sturen aan: info@genhout.nl 

Namens het Burgerinitiatief Genhout.

Download hier de Dorpsvisie

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Aanmelden Genhout

Blijf op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist

Actuele thema's van Genhout