Doe mee aan Glasvezelnetwerk!

30 april 2022

Delta wil in Genhout een glasvezelnetwerk aanleggen. Als voorwaarde stelt Delta dat er op 1 juni  van dit jaar sprake is van 35% deelname.

De Coöperatie BurgerInitiatief Genhout vindt dat glasvezelnetwerk van groot belang voor de toekomst van Genhout. Internet met glasvezel is vele malen sneller dan met de huidige coax kabel van Ziggo of de telefoonkabel van KPN. Misschien voldoen die voor u op dit moment maar de ontwikkelingen op het gebied van online dataverkeer gaan zo snel dat dit in de nabije toekomst niet meer het geval zal zijn.  
Daarom ondersteunen wij dit initiatief.

Met aanmelding nu bespaart u voor de toekomst € 650 aansluitkosten. Als u zich aanmeldt bij een van de twee providers, Caiway of Delta, via onderstaande links krijgt u nog een korting van € 25 en steunt u ook nog de kas van de coöperatie met € 50.
Voorop staat echter niet de kas van de coöperatie maar dat we in Genhout glasvezel krijgen.

Hoe het werkt? Klik op de link  hieronder van één van de twee providers Caiway of Delta, doe de postcode check en kies het  jouw passende pakket en schrijf je in. Mocht het niet doorgaan dan heb je geen enkele verplichting.
Delta voert een intensieve campagne in Genhout met veel meer informatie dan in deze mail. Maar met dit steuntje in de rug wordt het hopelijk gemakkelijker om je aan te melden.  

Jos Nijsten
Voorzitter Coöperatie BurgerInitiatief Genhout

 

Caiway                                                              Delta                            

http://aklam.io/ilJyWe                                          http://aklam.io/6uNR1d