Genhout voor GeK welkomstpakketjes

inhoud-tasje-min_optimized.jpg
15 mei 2021

Máánden hebben deze welkomstpakketjes voor nieuwe bewoners van Genhout staan wachten op verspreiding door de vrijwilligers van de groep Samenleven, van Genhout voor GeK.

Maar nu er héél voorzichtig uitzicht is op iets van versoepeling, zijn de eerste tasjes uitgedeeld aan onze nieuwe en misschien-intussen-iets-minder-nieuwe-bewoners. Om hen een warm welkom te heten in ons mooie dorp èn om hen te voorzien van allerlei informatie, aangeleverd door de vele ondernemingen, verenigingen en initiatieven die Genhout rijk is. Met een bonnenboekje kunnen ze genieten van vele leuke aanbiedingen, zoals een gratis kopje koffie bij Gasterie Genhout Treft, een zak appels van Hermens en bijvoorbeeld drie gratis voetbaltrainingen ter kennismaking bij GSV-28. Het enthousiasme bij de eerste ontvangers is zo mogelijk nóg groter dan bij de uitdelers, dus we gaan hier de komende weken zeker mee door! 

Ben je zelf benieuwd zijn naar welke ondernemers en verenigingen we nu eigenlijk in Genhout hebben? Klik dan hieronder voor een overzichtelijke plattegrond met adressen, print deze uit en hang hem op je koelkast

Download plattegrond met adressen

Wil je bijdragen aan de inhoud van deze welkomstpakketjes, gun je een nieuwe bewoner zo’n warm welkom, of heb je ons betrapt op fouten of onvolledigheden?

Stuur dan even een mailtje naar info@genhout.nl  

Welkomstas Genhout voor Gek