Word Lid van de Coöperatie BurgerInitiatief Genhout !!!!

BIG_Roze_L.jpg
23 december 2021

Lees de folder 
en word lid! meld je aan met een mail naar info@genhout.nl

Jos Nijsten voorzitter

Beste Inwoners van Groot- en Klein Genhout,

Bijna 2 jaar is de wereld in de ban van Corona. Ook binnen de Genhoutse gemeenschap is het virus niet onopgemerkt voorbij gegaan. Desondanks zijn er velen bezig geweest om ons dorp leefbaar en aangenaam te houden. Onze verenigingen zijn creatief en innovatief aan de slag gegaan om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren. Ondanks de vele overheidsmaatregelen is dat goed gelukt.

Ook het Burgerinitiatief Genhout is erin geslaagd om, ondanks tegenslagen, grote stappen vooruit te maken. In samenspraak met de leden van de diversen projectgroepen is er een Coöperatie opgericht. Het bestuur van deze Coöperatie wordt gevormd door: Jan Bijen,  Alice Huntjens-Lucassen, Max Limpens, Jos Nijsten en Bernd Wijnen.

Maar het hart van dit Burgerinitiatief zijn jullie: de inwoners van Genhout. Jullie bepalen wat wij met z’n allen belangrijk vinden om onze Genhouter gemeenschap een mooie toekomst te geven. Door deel te nemen aan de bestaande projecten of nieuwe projecten op te starten zorgt u er mede voor hoe ons dorp er na een aantal jaren uit ziet. Hopelijk vitaal, leefbaar, plezierig en mooi. In de bijgaande flyer ziet u welke projecten op dit moment onze aandacht hebben.

Onze en met name mijn speciale vraag is dan ook: Word lid van onze coöperatie Burgerinitiatief Genhout. Laat zien dat Genhout ons aan het hart gaat en denk en beslis mee.

Namens de coöperatie Burgerinitiatief Genhout,

Jos Nijsten, voorzitter.