Genhout voor GEK!

Nieuws GEK

U heeft ‘m ongetwijfeld gezien, onze leus “Genhout voor GEK!” En u heeft vast en zeker even uw wenkbrauwen gefronst. En dát was nou juist onze bedoeling: aandacht trekken en nieuwsgierig maken.

Groot en Klein Genhout vormen samen een prachtig dorp en verdienen een mooie toekomst. Met een bloeiend verenigingsleven, goede zorg, huisvesting en voorzieningen voor groot en klein. Maar iets verdienen en iets toekomen zijn twee verschillende dingen. Veel van bovenstaande is onzeker: Een goed onderkomen is voor ons rijke verenigingsleven niet langer vanzelfsprekend. Passende woonruimte voor elke doelgroep is schaars. Geen aanwas van kinderen voor onze prachtige school, met welke gevolgen? Kortom: voldoende uitdagingen!

Maar gelukkig zijn er ook volop ideeën en is de betrokkenheid groot. Hier lichten we een tipje van de sluier op. ‘Genhout voor GEK’ is de campagne van burgerinitiatief Genhout. Een initiatief van en voor Genhoutenaren. Voor jong en oud. Voor Groot En Klein. Voor GEK dus.

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout en willen we een eigen dorpsvisie maken waarmee we met de gemeente aan de slag kunnen. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Wij willen graag horen wat ú vindt. Vul daarom in elk geval onze enquête in die u ontvangt in de maand augustus. Pas als we weten wat onze gezamenlijke behoeften zijn, kunnen we met een goed plan voor een bloeiend Genhout naar de gemeente.