Het Festival van de Dieren in de afrondende fase!

04 september 2022

Maandag 29 aug organiseerde de commissie Concert & Kunst van het SHKC een uiterst geslaagde Vrijwilligers Bijeenkomst in Gasterie Genhout Treft.

Meer dan 50 enthousiaste belangstellenden en medewerkers genoten van de dans demonstraties van de Sjravelsterkes o.l.v. Rian en Hannah Spronken .

John Gerits en Leontien Nelissen belichtten de artistieke hoogtepunten van het Festival van de Dieren via een PowerPoint presentatie in jungle-achtige sfeer . Ook de Hubertuskerk wordt vanaf 10 okt omgetoverd in jungle-achtige sferen.

Dit is het decor waar het spektakel met meer dan 125 kinderen uit de gehele gemeente Beek e.o.zal plaats vinden, waarvan allen gegrimeerd worden en gekleed zijn in een prachtige Lion-King T-shirt en versierd zijn met maskers en dieren kostuums.

Er is een speciaal muziek arrangement geschreven voor dit festival waarbij gezongen wordt door verschillende kinderkoren , gedanst wordt door verschillende dansscholen , muziek gespeeld wordt door de Sjnake Fanfaar etc. etc.….

Op 14 oktober is de première en op 16 oktober trekt er voor de voorstelling om half drie een unieke optocht door Genhout met o.a. ezels, alpaca's en pony's, een paardenkoets met een Fries raspaard en jawel een Olifant als verassing meetrekken . En dat alles onder begeleiding van een echte ganzenfanfare.  De Beeker Hofkapel zal de aftrap spelen voor de optocht, waarbij alle kinderen meetrekken .

We zijn heel blij met de spontane aanmelding van vele vrijwilligers. 

 

Met dank aan onze sponsoren de Gemeente Beek , Provincie Limburg , FSI, ToolNation en Plus van Wijnbergen. We hopen op een fantastische uitvoering op 15 en 16 okt. in de Hubertuskerk.

 

Tickets zijn te koop op onze website www.shkc.nl of kunt u kopen bij The Readshop, Markt 63 in Beek, bij El Arte Flores Op den Hoogenboom 48 en bij manJefiek Hoofdstraat .41.in Schimmert