TONEELVERENIGING ONS GENOEGEN GENHOUT SPEELT “ONTREIGELD”

06 maart 2024

Binnenkort kunnen jullie weer genieten van een heerlijk avondje lachen en plezier, want op 13, 14, 19, 20 en 21 april spelen we ONTREIGELD, een aanstekelijke komedie, onder regie van onze regisseur Marcel Lemaire.

Het zal de eerste keer zijn dat wij een avondvullende voorstelling gaan spelen in ons nieuwe thuishonk Gasterie Genhout Treft, dus we gaan er sowieso een feestje van maken. Of onze spelers dat ook zo ervaren, laten we even in het midden want de boel is, zoals de titel al aangeeft, behoorlijk ontregeld. Als dat maar goed komt…

Wat een rommel! Wat een rotzooi! Overal stapels wasgoed. Kranten en tijdschriften op de grond. Weet Maud niet dat je je jas gewoon aan de kapstok kunt ophangen? En dat je die moderne, mooie kasten kunt gebruiken om je spullen in op te ruimen? Mooie meubels heeft ze wel. Ze woont in een groot appartement op de vierde verdieping. En omdat het bij haar zo lekker ruim is, komen haar vriendinnen iedere vrijdagavond bij haar op bezoek. Maar wat doen ze dan? In plaats van lekker te roddelen, of ondeugend over seks te praten, zitten ze met zijn zessen rond de tafel te Trivianten! Nu is het wel begin jaren 80 en was er ook nog niet de mogelijkheid om de hele avond met je mobiel of tablet in de weer te zijn. Ze kunnen dus ook niet even appen naar Florence, die er vanavond nog niet is. Waar blijft ze? Dan blijkt dat haar man Sjors, een einde aan hun huwelijk heeft gemaakt. Arme Florence. Hoe gaat ze hier mee om? Ze gaat zichzelf toch niets aandoen? De vriendinnen zijn ongerust en bezorgd. Zal Maud haar opvangen? Bij zich in huis nemen? De super nette en degelijke Florence? En wat hebben de twee sexy Spanjaarden die een verdieping hoger wonen met dit alles van doen?


Komt het zien! Een heerlijke voorstelling waar bij u uw lachspieren veel nodig zal hebben! Wij verwelkomen jullie graag in Gasterie Genhout Treft, Pastoor Lippertsplein 1 in Genhout op 13, 14, 19 en 20 april om 20.00 uur en 21 april om 14.00 uur. De zaal is open vanaf een uur voor de voorstelling. Ringleiding is aanwezig.

Kaarten, à 12.50 zijn te bestellen op onze website www.toneelverenigingonsgenoegen.nl en bij Gasterie Genout Treft, Pastoor Lippertsplein 1, Genhout.

Poster Ontreigeld (420 x 594 mm).jpg