Vernieuwde website van Genhout.nl

Nieuws

Welkom op de vernieuwde website van Genhout.nl. Na de oprichting van de burgerinitiatiefgroep in het najaar van 2018 was de groep van mening dat voor een goede communicatie over Genhout een geactualiseerde website hier wezenlijk aan kon bijdragen.

Niet alleen voor het uitdragen van de ideeën, plannen en informatie van deze burgerinitiatiefgroep, maar ook over de vele verenigingen en sociale initiatieven die Genhout rijk is. De reeds bestaande site kon wel een ‘opfrisbeurt’ gebruiken. In gesprek met de stichting Genhout Samen bleek deze open te staan voor de hiervoor genoemde argumenten en daarop is actie ondernomen met als resultaat deze nieuwe, aangepaste website.

We hopen dat door een regelmatig bezoek van de website zoveel mogelijk bewoners van Genhout bereikt kunnen worden en daardoor een wij-gevoel in Genhout zal ontstaan. Maar we hopen ook dat bezoekers van buitenaf kunnen ontdekken wat ons Genhout allemaal te bieden heeft.

De website is nog ‘under construction’. De site zal verder worden uitgebouwd. Voor opmerkingen, reacties en/of aanbevelingen neemt u gerust contact op met de beheerder van onze website. De contactgegevens vindt u onderaan deze site.

Veel leesplezier en graag tot ziens!