Vocalgroup Magan uit Mechelen op de Vriendenviering zondag 15 december 2019

image1.jpeg
28 november 2019

Vocalgroup Magan is een muziekgezelschap met een origineel – populair maar geen doorsnee – repertoire en uitgekiende meerstemmige arrangementen. Ooit begonnen als jongerenkoor Mechelen en nu (45 jaar later!) uitgegroeid tot een ervaren, uitgebalanceerd en heel divers samenspel van zo’n 50 zangers en zangeressen, 5-koppig combo en dirigent. De leeftijd varieert van 20 tot 60 jaar.

Dirigent Jo Smeets staat garant voor de deskundige leiding en de bijzondere arrangementen. Het 5-koppig combo bestaat uit piano, dwarsfluit, gitaar, bas en drums. Zij zorgen voor de dynamische begeleiding bij een net-even-anders-dan-anders-repertoire.

Magan treedt op verzoek op bij feesten, vieringen, manifestaties en korentreffen. Magan kan op een informele wijze een sfeervol en afwisselend muziekprogramma bieden. Wekelijks – op maandagavonden – wordt er geoefend en is er een gezellige nazit in Café in de Kroeën te Mechelen. Zij zullen in onze kunstvolle kerk een sfeervol programma uitvoeren in de aanloop naar Kerstmis. 

U bent van harte welkom. Kom en geniet van woord en muziek.         

Namens de Werkgroep Vriendenvieringen.